BLOGG

            Blogg

02.11.2014

Jeg er nå i gang med ny hjemmeside, og den er langt fra ferdig. Det vil si den var ferdig, men så trykket jeg på en "knapp" (vet ikke hva det heter) :) så forsvant alt jeg hadde laget :( Derfor må jeg bare sette i gang å lag en ny :/


05.11.2014

Da er siden snart ferdig igjen, har bare Valpekull sidene + Galleri igjen nå så er den ferdig :) Jeg kommer ikke til å ha noe Gjestebok på denne hjemmesiden, pga. at det var den som gjorde at jeg måtte fjerne den gamle, det ble alt for mye Spam der inne. Skriv en mail om det er noe dere lurer på, jeg er jo også på FB :)


23.02.2015

Ja da er det lenge siden jeg har skrevet noe her inne, men en god del har skjedd, bla. er Darka blitt parret. Vi har vært en tur til Bollnäs, Sverige og truffet på Leiionspitz Wildstar Walrus "Wille" og hans eier Ingrid :) Det ble en parring allerede ved første treff, turtelduene hadde en 2-3min. kurtise før det ble full klaff. Dette gikk jo kjempe kjapt, det var tydelig de likte hverandre, det var en av de kjappeste treffene jeg har vært med på :) Dagen etter skulle vi gjøre nok et forsøk, Ingrid kom ut med Wille og jeg tok Darka ut av bilen hun sprang rett bort til han og der hang han, JØSS. Vist gikk det fort for seg første dagen, men dette slo alle rekorder :) Dette var nok akkurat riktig dag og tidspunkt :)

I dag var jeg på ultralyd med Darka og fikk bekreftet det jeg hadde en mistanke om, Darka er drektig :)


22.03.2015

I dag har Jippi vært på sitt første valpeshow, det var Trondheim Trekk- og Brukshundklubb som arrangerte og Tanja Hulsund var dommer, Jippi's kritikk ble:

"4 mnd. tispe av utm. type. Velbal. helhet for alder. Vakkert hode med korr. ører, øyne, bitt. Mg. hals. Sterk overlinje. Korr. hale. Mg.front, underlinje. Vel vinklet. Nydel. pels/farge. Mg. bev. for alder."


1 - 1 BIR


Dette var moro for hun hadde konkurranse av en annen søt tispe + en nydelig hanne :) Han var forresten Kahla's halvbror, de har samme far :)23.03.2015

Nå nærmer det seg fødsel, til helgen har Darka termin :)o1.04.15

Darka's valper er født, det ble en veldig turbulent fødsel denne gangen. Gikk å ventet på temp. fall, og termin etter siste parring ble passert, men det kom ikke. På kvelden 01.april begynte det å dryppe fostervann, men riene startet ikke så jeg måtte oppsøke vet. Det ble tatt ultralyd og etterpå røntgen så ble det satt vesprøyte,

etter en liten stund startet fødselen og første valp ble født en hanne, ikke lenge etter kom hanne nr. 2 På ultralyden og røntgen hadde vi sett at det var 3 valper,

men den 3. valpen kom ikke heller ikke etter at det ble gitt ny vesprøyte, så det ble bestemt at det måtte tas et keisersnitt. Det ble tatt ut en stor hanne som dessverre var død. Darka og de to levende valpene har det bare bra.


De to gutta Mairo og Mico hadde allerede nye hjem å flytte til.                                                            Mico                                                                                                                                                Mairo "Airo"
13.09.15

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet, sommeren har gått og høsten er her. Sommerferien i år startet jeg med en rund tur på Fosen, jeg hadde bestemt meg for å ta en tur å besøke mine "valper" der. Den første jeg var innom var Mico i Rissa, så var det Dixie som også bor i Rissa sin tur, derfra gikk turen til Emma som var på hytta, så var det Itzel "Hemi" i Botngård for så å avslutte hos Leva i Uthaug. Det var kjempe moro å se de igjen, og se hvordan de er i dag :) Ellers var jeg for det meste på hytta, men hadde noen dager i Sverige - Østersund. Unn, Emilie, Sindre og mamma kom etter og vi hadde noen fine dager i telt :) Jeg dro fra Østersund over til Svenstavik hvor det var utstilling, Pepita og Chani ble stilt.

Jeg avsluttet ferien med Eurasier spesialen på Hunderfossen og Chani ble BIS veteran og 4 BTK :)


06.september var det European Dog Show 2015 på Lillestrøm og jeg skulle stille Pepita og Chani, Unn var med som selskap og hjelp til å kjøre hjem :) Og med meg hjem hadde jeg 2 Europa Vinnere 2015, både Pepita og Chani har nå tittelen Europa Vinner -15, kjempe moro :)


12.september var jeg på Steinkjer på utstilling, nå var det Lexie og Indigo som skulle til perss, først ut var Indigo og sandeligen fikk han ikke sitt første Cert og ble BIR. Etterpå var det Lexie sin tur og sandeligen fikk også hun sitt første cert og ble BIM, må bare si at jeg er kjempe fornøyd med det :) Når jeg først var på Steinkjer var jeg innom Heia og fikk sett hvordan hun har blitt, fin er hun :)

NUCH EUW-15 Elen z Tolstejnskeho Panstvi

                                      "Pepita"

NORD N DK SE UCH EUVW-15 NVV-15

            Leiionspitz Qchani  "Chani"

Fanakka's Indigo

Fanakka's Lexie